Bij HAARWERK AMSTERDAM zijn wij gespecialiseerd in het zetten van prachtige luxe Hair Extensions. We werken uitsluitend met de beste merken en het beste kwaliteit haar. Met veel plezier gebruiken we Hairtalk Extensions. Uiteraard worden onze hair extensions uitsluitend gezet door professionals. Bekijk hieronder een selectie van onze before and after hair extension foto’s en lees reviews van tevreden klanten die al hair extensions bij HAARWERK AMSTERDAM hebben laten plaatsen. We ontvangen je graag in onze salon om je gratis professioneel advies te geven over hair extensions die het beste bij jou passen!  

GRATIS intake en prijsopgave hair extensions

Soorten hair extensions

Bij HAARWERK AMSTERDAM werken we ontzettend graag met het merk Hairtalk Extensions en bieden wij verschillende mogelijkheden. Voor extreem dun haar, hoofdhuid klachten, alopecia en voor mensen die absoluut geen haarbreuk wensen, gebruiken wij Designer Tape Extensions. Specifiek voor mensen met kaalheid en alopecia raden wij Hairtops aan. Daarnaast kunnen we met een HAIRBAND ™, volume, lengte én kleur bieden binnen 5 minuten. Laat je gratis door ons adviseren welk type hair extensions voor jou het meest geschikt is!

Prijzen hair extensions

De prijzen voor hair extensions worden door een aantal factoren beïnvloed en zijn onder andere afhankelijk van de kwaliteit, hoeveelheid, kleur en de lengte. Hierdoor zijn de kosten van hair extensions variabel. Je kunt al hair extensions laten zetten vanaf €119,95 variërend tot €1500. Bekijk ook onze prijspagina voor meer informatie over het zetten van hair extensions bij HAARWERK AMSTERDAM.

 

Gratis persoonlijk advies

Heeft u vragen over hair extensions? Bel ons op 020-247 5558 of maak vrijblijvend een afspraak, voor persoonlijk advies en een prijsopgave. Een intake/adviesgesprek omtrent het zetten van hair extensions is gratis.

HAIR EXTENSIONS BIJ HAARWERK AMSTERDAM

Reviews over hair extensions bij HAARWERK AMSTERDAM

 

Ser ⭐⭐⭐⭐⭐ Susanne neemt je echt mee in de wondere wereld van extensions en luistert goed naar wat jouw wensen en behoeften zijn en geeft aan de hand daarvan een passend advies. Het was voor mij de eerste keer dat ik extensions liet inzetten en om deze reden was het extra spannend voor mij. Susanne heeft alles met zorg uitgelegd. Ook heeft ze mij heel duidelijk verteld hoe ik de extensions moet verzorgen. Het resultaat was echt super. Ik voelde mij meteen een heel ander mens nadat de extensions waren ingezet. De extensions zijn geen belasting voor je hoofd, omdat ze vrij licht aan voelen, dus dat was voor mij zeker een pre. Een ander voordeel is dat deze extensions geen wave of grote rijen met haar zijn die worden ingezet maar plukjes, die met een tape tussen twee haar plukken wordt vastgeplakt. Hierdoor kunnen de extensions mooi verspreid worden over het haar en voel je vrij weinig van het feit dat de extensions in het haar zitten. Al met al ben ik super blij met een resultaat, dankjewel Susanne. Ik zou zeggen mocht je nog twijfelen over extensions dan zou ik een intakegesprek bij Susanne inplannen want zij kan je echt helpen om een passende keuze te maken.

Wendy ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een fijne salon!! Mara heeft mij super goed geholpen met het zetten van haar extensions. En wat ben ik er blij mee! De salon ziet er prachtig uit, heeft een fijne sfeer en vriendelijke medewerkers! Een echte aanrader!

Anoniem ⭐⭐⭐⭐⭐ Super haar heb ik nu! Voor extensions absoluut hierheen gaan!

Judith ⭐⭐⭐⭐⭐ Mooie salon sfeervol ingericht. Geholpen door suzanne. Heeft extensions bij me gezet. Professioneel gedaan, geeft goede informatie, heel aardige vrouw.

Veelgestelde vragen over hair extensions

– Zijn hair extensions schadelijk voor mijn haar?
Zoals bekend zijn zijn er enorm veel manieren van extensions zetten. Waaronder: wax extensions, weave extensions, ringetjes en tape extensions. De tape extensions van Hairtalk zijn gemaakt voor mensen met extreem dun haar, haar problemen zoals Allopecia en haar uitval. Deze extensions kunnen aan ieder haar worden bevestigd zonder gebruik te maken van hitte. We gebruiken alleen een kam, en 2 klemmen om het te plaatsen. Het tape is speciaal ontwikkeld en super zacht voor het haar. Het beweegt flexibel mee met het hoofd en vormt zich gemakkelijk. Geen haarbreuk dus.

– Kan ik mijn haar nog vast dragen met hair extensions?
Absoluut! Wij geven tijdens het Stylen fijne tips mee zodat je je haar thuis ook mooi kunt doen. Je kan een hoge strakke staart dragen zonder dat je je hair extensions ziet.

– Na hoeveel weken moeten de hair extensions omhoog worden geplaatst?
Tussen de 7 en 10 weken. De meeste mensen vinden 8 weken het fijnst.

– Wat zijn de kosten van het omhoog plaatsen van hair extensions?
Dit varriert tussen €59,95 en €99,95. Afhankelijk van het aantal pakjes.

Wat moet ik doen qua verzorging van het haar?
Een goede Shampoo, conditioner en olie zijn belangrijk bij de verzorging van het haar.
Zo mag er geen SLS, ethanol, Citroen en parabenen in de producten zitten. Ook moet je uit kijken met oliën in een shampoo zodat de tapes er niet uit glijden. Natuurlijk is het nog veel belangrijker wat er wel in de producten zit. Wij adviseren OOLABOO producten te gebruiken voor het onderhoud van het haar. We weten dat het haar op z’n mooist blijft en de voeding krijgt die het haar nodig heeft.

– Kan ik mijn haar nog gewoon kammen met hair extensions?
Met een speciale borstel voor extensions kun je het haar veilig borstelen. Het is belangrijk dit minimaal 2x per dag te doen.

– Is een stijltang of föhn schadelijk voor de hair extensions?
Wanneer er een hitte bestendig product word aangebracht en u een goede föhn en/of stylingtool gebruikt, kunt u veilig Stylen.

– Hoelang blijft het haar goed?
De hair extensions blijven ongeveer zo’n 8 maanden goed.