Haarwerk Amsterdam / Oolaboo Super Foodies Face cleansing bar

Oolaboo Super Foodies Face cleansing bar

 16,30

Wat is het?

Een milieubewuste, crèmige en milde gezichtsreiniger voor normale tot droge huidtypes.

Wat doet het?

Omdat het is gemaakt met kokosolie en vitamine E een natuurlijk bestanddeel van onze huid biedt het belangrijke antioxidatieve eigenschappen om je huid te helpen beschermen tegen vervuiling en andere externe stressoren, die je huid kunnen beschadigen. Kokosnootolie geeft jouw huid de reiniging die ze nodig heeft zonder de beschermende vochtbarrière aan te tasten, dit gebeurt terwijl het zelfs 100% zeepvrij is! Is uitermate geschikt om ook oog-makeup mee te verwijderen.

Gebruiksaanwijzing:

Maak de facial bar en je gezicht vochtig. Wrijf de facial bar tussen je handen om schuim te creëren. Breng vervolgens het schuim aan op je gezicht. Inmasseren en uitspoelen. Droog je gezicht voordat je een Oolaboo crème aanbrengt en bewaar de facial bar op een droge plaats, bijvoorbeeld op onze bamboo dish.

Info
Categories:, ,

Beschrijving

Extra:

100 vegan, low waste product

Extra informatie

Contents:

70 grams

Ingredients:

Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum, Hydrogenated Coconut Oil, Tocopheryl Acetate, BHT, CI 77891, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Coumarin, CI 74160, Disodium Methylene, Dinaphthalenesulfonate, CI 77266.