Shop Luxurious Hair and Skin Care Products

Sinds de start van HAARWERK AMSTERDAM werken wij in onze salon uitsluitend met de (h)eerlijke producten van Oolaboo. Olaboo is hét lifestyle merk met superieure kwaliteitsproducten voor huid én haar. Wij zijn er dan ook erg trots op om een is een officiële Oolaboo brand ambassador salon te zijn.

Luxe haar- en huidverzorging met respect voor jou en de natuur staat bij ons centraal. De producten van het duurzame Nederlandse merk Oolaboo zijn puur gericht op het verbeteren van de huid en het haar. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en worden bovendien niet getest op dieren. Zo haal je met de producten van Oolaboo het beste uit jezelf naar boven.

Shop alle heerlijke Oolaboo producten voor de verbetering van je huid en haar bij HAARWERK AMSTERDAM en geniet van exclusieve Oolaboo korting. Bezoek onze salon in Amsterdam-West of bestel eenvoudig via onze webshop.  

Receive exclusive Oolaboo discount

Shop 2 Oolaboo products of your choice at HAARWERK AMSTERDAM and receive a free wipe off 3 in 1 daily nutrition cleasing nectar. Add to your cart and use our Oolaboo discount code: 2opfwo.

Oolaboo Best Sellers
Luxury Hair Care

De collectie haarverzorgingsproducten van Oolaboo geeft een zeer luxueuze beleving en werkt resultaatgericht. Iedere formule garandeert soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig haar met 100% respect voor de hoofdhuid. Vanzelfsprekend zijn producten van Oolaboo daarom vrij van parabenen (conserveringsmiddel), minerale oliën en sulfaten (schuimmiddelen). Ontdek hieronder de verschillende productlijnen van Oolaboo.

Luxury Skin Care

De huidverbeteringsproducten van Oolaboo, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Kies voor veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Bekijk hieronder de verschillende lijnen van Oolaboo met huidverbeteringsproducten.