HAARWERK AMSTERDAM X OOLABOO

HAARWERK AMSTERDAM is een officiële OOLABOO brand ambassador salon! Wij werken uitsluitend met de (h)eerlijke producten van Oolaboo, hét lifestyle merk met superieure kwaliteitsproducten voor huid en haar. De producten van Oolaboo worden niet op dieren getest en zijn bovendien allemaal vrij van schadelijke stoffen. Zo haal je het beste uit jezelf naar boven. Ontdek snel alle haar- en huidverbeteringsproducten in onze Oolaboo webshop!

oolaboo webshop
Webshop
Luxury Hair Care

De collectie haarverzorgingsproducten van Oolaboo geven een zeer luxueuze beleving en werken resultaatgericht. Iedere formule garandeert soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig haar met 100% respect voor de hoofdhuid. Vanzelfsprekend zijn de haarverzorgingsproducten daarom vrij van parabenen (conserveringsmiddel), minerale oliën en sulfaten (schuimmiddelen). Ontdek hieronder de verschillende productlijnen van Oolaboo.

Luxury Skin Care

De huidverbeteringsproducten van Oolaboo, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Kies voor veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Bekijk hieronder de verschillende lijnen van Oolaboo met huidverbeteringsproducten.

Superdeal
Image thumbnail
Receive a free Oolaboo wipe-off when you buy 2 Oolaboo products. Add the wipe-off to your cart and use the following code: 2opfwo

Superdeal

Best Sellers
Oolaboo Sale