MEET OUR TEAM!

Susanne

Founder | Senior Stylist

Mierijn

Topstylist

Loesje

Topstylist

Fabienne

Stylist

Jenny

Topstylist

HAARWERK AMSTERDAM biedt een uniek concept waarbij luxe haar- en huidverzorging centraal staat. Alles is gericht op ontspanning en het verbeteren van de huid en het haar. Bovendien wordt er uitsluitend met (h)eerlijke kwaliteitsproducten gewerkt. Door Vogue en Harper’s Bazaar zijn wij uitgeroepen tot de beste kapper van Amsterdam. Bovendien zijn wij een officiële Oolaboo brand ambassador salon en daar zijn we trots op. Oolaboo is één van de meest exclusieve en toonaangevende merken op het gebied van luxe haar- en huidverzorging. Maak snel een afspraak om onze exclusieve salonbeleving te ervaren. 

Susanne Dijkema, Founder & Senior Stylist
Ik heb echt mijn passie gevonden. Van het praten over haar, het gebruiken van (h)eerlijke producten, tot het creëren van fantastische make-overs, én natuurljk het ondernemerschap. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier, het geeft mij echt voldoening.

Susanne Dijkema, Founder & Senior Stylist

HAARWERK AMSTERDAM

THE BEST HAIR SALON IN AMSTERDAM!

Na het runnen van een goedlopende, luxueuze zaak in het noorden van het land, kon Susanne niet wachten om HAARWERK AMSTERDAM te openen. Met een indrukwekkend CV en meer dan 10 jaar ervaring in het kappersvak, is Susanne niet zomaar een haarstylist. Ze is een ambitieuze onderneemster met een duidelijke visie en een hele grote passie voor haar. Susanne is ontzettend goed in haar vak en is gespecialiseerd in hair extensions en de 3D kniptechniek. Ze is tevens Oolaboo brand ambassador en gebruikt in haar salon uitsluitend de beste haar- en huidverbeteringsproducten. Met HAARWERK AMSTERDAM zet zij wederom een unieke concept neer met internationale allure.

BOOK NOW!

Luxurious Hair And Skin Care

In onze kapsalon in Amsterdam gebruiken we uitsluitend de beste haar- en huidverbeteringsproducten van de meest exclusieve merken.

Experts Only

Bij Haarwerk Amsterdam werken alleen de beste haarstylisten en skin experts die je voorzien van professioneel advies. Zo ben je bij ons altijd in goede handen.

Relax and Enjoy

Wil je even lekker ontspannen? Kom heerlijk tot rust en geniet van het unieke concept van onze salon in Amsterdam.

Professional Styling

Door middel van onze expertise, persoonlijke aandacht en de fantastische treatments die wij bieden, zorgen we ervoor dat je onze salon altijd stralend verlaat.

Our Garantees
Quality Products 0
Team of Experts 0
Excellent Service Level 0
Great looks and feels 0
Image thumbnail

HAARWERK AMSTERDAM

I highly recommend this salon. Had an excellent cut & styling. Would definitely come back.

Dave

A new hidden gem in Amsterdam! Beautiful salon, great products and nice people.

Carol

Beautiful salon, great service, and Susanne understood exactly what I wanted. Looking forward to the next visit already!

Marieke

Definitely recommend Haarwerk. Amazing location and very friendly staff.

Laura

Absolutely the best hair salon in Amsterdam! Always a pleasure visiting Haarwerk Amsterdam.

Michel
VISIT OUR WEBSHOP

Shop nu alle heerlijke Oolaboo producten in onze webshop. Deze (h)eerlijke kwaliteitsproducten zijn veilig voor jou en het milieu en volledig gericht op de verbetering van je huid en haar. Ontdek snel de verschillende lijnen voor haar- en huidverzorging en profiteer van exclusieve aanbiedingen.