HAARWERK AMSTERDAM biedt een uniek concept waarbij luxe haar- en huidverzorging centraal staat. Alles is gericht op ontspanning en het verbeteren van de huid en het haar. Bovendien wordt er uitsluitend met (h)eerlijke kwaliteitsproducten gewerkt. Wij zijn een officiële Oolaboo brand ambassador salon en daar zijn we trots op. Oolaboo is één van de meest exclusieve en toonaangevende merken op het gebied van luxe haar- en huidverzorging. Shop nu alle heerlijke Oolaboo producten voor de verbetering van je huid en haar in onze webshop

MEET OUR TEAM!

Susanne

Founder | Senior Stylist

Lissa

Skin Expert

Jeroen

Top Stylist

Loesje

Top Stylist

Fabienne

Stylist
Susanne Dijkema, Founder & Senior Stylist
``Ik heb echt mijn passie gevonden. Van het praten over haar, het gebruiken van (h)eerlijke producten, tot het creëren van fantastische make-overs, én natuurljk het ondernemerschap. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier, het geeft mij echt voldoening.``

Susanne Dijkema, Founder & Senior Stylist

HAARWERK AMSTERDAM

THE BEST HAIR AND SKIN SALON IN AMSTERDAM!

Na het runnen van een goedlopende, luxueuze zaak in het noorden van het land, kon Susanne niet wachten om HAARWERK AMSTERDAM te openen. Met een indrukwekkend CV en meer dan 10 jaar ervaring in het kappersvak, is Susanne niet zomaar een haarstylist. Ze is een ambitieuze onderneemster met een duidelijke visie en een hele grote passie voor haar. Susanne is ontzettend goed in haar vak en is gespecialiseerd in hair extensions en de 3D kniptechniek. Ze is tevens Oolaboo brand ambassador en gebruikt in haar salon uitsluitend de beste haar- en huidverbeteringsproducten. Met HAARWERK AMSTERDAM zet zij wederom een unieke concept neer met internationale allure.

BOOK NOW!
VISIT OUR WEBSHOP

Shop nu alle heerlijke Oolaboo producten in onze webshop. Deze (h)eerlijke kwaliteitsproducten zijn veilig voor jou en het milieu en volledig gericht op de verbetering van je huid en haar. Ontdek snel de verschillende lijnen voor haar- en huidverzorging en profiteer van exclusieve aanbiedingen. 

HAARWERK AMSTERDAM
Luxurious Hair And Skin Care

In onze kapsalon in Amsterdam gebruiken we uitsluitend de beste haar- en huidverbeteringsproducten van de meest exclusieve merken.

Specialists Only

Bij Haarwerk Amsterdam werken alleen de beste haarstylisten en skin experts die je voorzien van professioneel advies. Zo ben je bij ons altijd in goede handen.

Relax and Enjoy

Wil je even lekker ontspannen? Kom heerlijk tot rust en geniet van het unieke concept van onze salon in Amsterdam.

Professional Styling

Door middel van onze expertise, persoonlijke aandacht en de fantastische treatments die wij bieden, zorgen we ervoor dat je onze salon altijd stralend verlaat.