Beste kapper Amsterdam

Welkom bij HAARWERK AMSTERDAM, waar luxe en haarverzorging samenkomen. Wij hechten waarde aan gezond haar en natuurlijke, zachte looks en gebruiken daarbij alleen eerlijke en oprechte producten van exclusieve merken. Onze topkappers zijn gepassioneerd over hun vak en zijn toegewijd om voorop te blijven lopen in haar trends en technieken door middel van regelmatige training. Of je nu op zoek bent naar een kenmerkende knip- en kleurbehandeling of onze gespecialiseerde hair extensions diensten wilt verkennen, wij hebben alles in huis. Wij verwelkomen je graag in onze ontspannen salonomgeving en laat je kennis maken met de open vibe van onze topstylisten. We zijn trots om de beste kapper in Amsterdam te zijn en laten je graag zien waarom!

Speciale behandeling: HAARWERK AMSTERDAM draait om luxe haarverzorging. Wat ons volgens veel van onze klanten zo speciaal maakt, is onze geweldige ontspannende 10-minuten wasmassage die bij elke behandeling wordt gegeven. Wij vinden het geweldig om jouw haar op een manier te behandelen die het verdient!

speciale behandeling: wasmassage

Beste kapper Amsterdam

HAARWERK AMSTERDAM is gekozen als beste kapper in Amsterdam! Zowel Vogue als Harper’s Bazaar hebben HAARWERK AMSTERDAM uitgeroepen tot de beste kapsalon van Amsterdam. Dit is een grote eer en een geweldige erkenning voor ons harde werk en toewijding om onze klanten uitzonderlijke service te bieden. We hopen je snel te zien in onze prachtige salon aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam.

Vogue over HAARWERK AMSTERDAM

De Groningse Susanne runde haar kapperszaak eerst in Groningen, waarna ze vertrok naar Amsterdam en de plek innam van wat voormalig The Building was. Suzanne is van alle markten thuis: van extensions zetten tot kleuren en perfect inzien welk kapsel het beste bij je haarstructuur en gezicht past. Daarnaast werkt ze samen met OOLAABOO, een eerlijk en duurzaam haarmerk van eigen bodem. Extra pluspunt: terwijl je toner of kleur intrekt neem je een van haar hondjes op schoot en vliegt de tijd voorbij.

vogue haarwerk amsterdam
Harpers-Bazaar-HAARWERK

Harper’s Bazaar over HAARWERK AMSTERDAM

Haarwerk zit nu een tijdje op de Haarlemmerdijk in het centrum van Amsterdam en heeft sindsdien – ondanks de lockdown – een flinke vaste klantenkring opgebouwd. En dat is niet voor niets: zowel eigenaresse Suus als haar collega’s weten je haar om te toveren tot iets nieuws waarvan je niet wist dat je het in je had. Van een complete make-over tot een uitgebreide hoofdmassage of alleen wat bijpunten: ze zijn van alle markten thuis.

Luxe haar extensions

Bij HAARWERK AMSTERDAM zijn we gespecialiseerd in luxe haar extensions. We werken alleen met de beste merken en de beste kwaliteit haar. We zijn verheugd om samen te werken met Hairtalk Extensions. Natuurlijk worden onze haarverlengingen alleen door professionals aangebracht. Bekijk onze hair extensions pagina, bekijk een selectie van onze voor- en na-foto’s en lees recensies van tevreden klanten die al haar extensions bij HAARWERK AMSTERDAM hebben laten plaatsen. We ontvangen je graag in onze salon om je gratis professioneel advies te geven over haarverlengingen die het beste bij jouw haar passen!

Reviews

We zijn erg trots dat we sinds onze opening in oktober 2020 al zoveel positieve feedback hebben mogen ontvangen van onze klanten. We delen graag enkele van deze ervaringen met jullie op onze Homepage of bekijk meer reviews op Google of Treatwell! We hopen je snel te zien te mogen verwelkomen in onze prachtige salon aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam.

Maaike ⭐⭐⭐⭐⭐  Best hairdresser in Amsterdam!

Lotje ⭐⭐⭐⭐⭐ What an incredible service and end result, I am so happy with my highlights after visiting Haarwerk Amsterdam at Suzanne! This hairdresser is an absolute pearl at the Haarlemmerdijk!

Mark ⭐⭐⭐⭐⭐ Top hairdresser! Never been to such a nice salon and really top treatment by Jeroen! The lounge chairs and the head massages are also great!

Kira ⭐⭐⭐⭐⭐ Super nice hair salon! Friendly and fun staff. HAARWERK is definitely recommended! Great result, they know what they are doing, truly professional staff.

Sanne ⭐⭐⭐⭐⭐ Great salon and beautiful result! Professional advice and friendly employees! Highly recommended!

We nodigen je uit om te komen genieten bij HAARWERK AMSTERDAM!

De perfecte plek om te ontsnappen en je haar de verzorging te bieden die het verdient