Trakteer jezelf op de wondere wereld van HAARWERK AMSTERDAM. Wij zijn dé hotspot waar je, terwijl wij ons met uiterste zorg op jouw haar en/of huid richten, even lekker kunt ontspannen aan de drukke wereld. Wij vinden het een voorrecht om je een goed gevoel over jezelf te mogen geven. Door goed te luisteren naar jouw wensen, onze expertise en persoonlijke aandacht laten wij je graag stralen in je echte, meest rauwe, authentieke zelf. Omdat we weten dat zelfvertrouwen jou in staat stelt om avonturen aan te gaan waarvan je nooit had gedacht dat je het zou kunnen of zou doen. Dus leun achterover, geniet van de meest heerlijke treatments en ga deze stralende ervaring aan! 

Waarom kies je voor HAARWERK AMSTERDAM?

Op zoek naar de beste kapper van Amsterdam? Wij zijn verkozen tot beste kapper van Amsterdam door zowel Harper’s Bazaar én Vogue Nederland. HAARWERK AMSTERDAM staat voor de meest luxe haar- en huidverzorging. We houden van en eerlijke kwaliteitsproducten en werken uitsluitend met exclusieve Nederlandse merken. We zijn erg trots op onze prachtige salonomgeving, ontspannende behandelingen en ons geweldige team van topstylisten. Maak snel een afspraak en kom bij ons langs in Amsterdam-West om het zelf te ervaren.

1
LUXURY HAIR AND SKIN CARE

Wij gebruiken uitsluitend de meest exclusieve huid- en haarverbeteringsproducten van de meest exclusieve merken die zorgen voor gezond haar. Wij zijn er trots op een officiële Oolaboo brand ambassador salon te zijn. Je kunt onze luxe huid- en haarverbeteringsproducten nu ook online bestellen op onze webshop en profiteer van exclusieve aanbiedingen.

2
EXPERTS AND TOP STYLISTS ONLY

Ons team bestaat uitsluitend uit professionele topstylisten met een passie voor haar- en huidverzorging. Wij bieden unieke signature cuts & colors en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hair extensions. In onze Oolaboo salon kun je ook terecht voor heerlijke treatments voor uw huid. Verlaat onze salon altijd met prachtig gestyled haar en/of stralende huid!

3
RELAX AND ENJOY

Een bezoek aan HAARWERK AMSTERDAM is een echte beleving. Kom tijdens één van onze treatments heerlijk tot rust en geniet van het unieke luxueuze concept van onze salon. Drink een heerlijk kopje verse matcha thee, cappuccino of champagne, terwijl wij ons over jouw haar en/of huid ontfermen.

Waar staan wij voor?

Bij HAARWERK AMSTERDAM staan wij voor een exclusieve salon beleving. De gezondheid van het haar en de huid vinden wij erg belangrijk. Daarom gebruiken wij uitsluitend (h)eerlijke kwaliteitsproducten van de meest exclusieve merken op het gebied van huid- en haarverbetering. Volgens onze klanten maken onze speciale treatments voor de huid en het haar ons echt bijzonder. Bij elke haarbehandeling ontvang je bovendien een complementaire wasmassage van 10 minuten waarbij je heerlijk zult ontspannen. Onze topstylisten hebben echt een passie voor huid en haar en je kunt altijd bij ons terecht voor een signature cut & color. Verder zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van luxueuze designer hair extensions. Wij gaan regelmatig naar trainingen om zo altijd vooruitstrevend in alle nieuwe huid- en haartrends te blijven. Kortom, bij ons ben je in goede handen. Kom lekker genieten van een fijne relaxte beleving, maak snel een afspraak!

HAARWERK AMSTERDAM, de essentie van schoonheid, van binnen en van buiten!
Beste kapper Amsterdam

We zijn erg trots dat we sinds onze opening in oktober 2020 al zoveel positieve feedback hebben mogen ontvangen van onze klanten. We delen graag enkele van deze ervaringen met jullie op onze Homepage of bekijk meer reviews op Google of Treatwell! We hopen je snel te zien te mogen verwelkomen in onze prachtige salon aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam.

beste kapper amsterdam

HAARWERK AMSTERDAM is verkozen tot de beste kapper van Amsterdam door Vogue én Harpers Bazaar.