Trakteer uzelf op de wondere wereld van HAARWERK AMSTERDAM! Dé hotspot om even lekker te ontspannen aan de drukke wereld en waar je met eersteklas zorg wordt behandeld. Het is ons voorrecht om een ​​ieder van jullie een goed gevoel over zichzelf te geven en vrouwen en mannen te eren in hun echte, meest rauwe, authentieke schittering. Omdat we weten dat zelfvertrouwen je in staat stelt om avonturen aan te gaan waarvan je nooit had gedacht dat je het zou kunnen of zou doen. Dus leun achterover en ga deze stralende ervaring aan!

Waarom kies je voor HAARWERK AMSTERDAM?

HAARWERK AMSTERDAM staat voor luxe haarverzorging. We houden van de exclusieve kwaliteitsproducten en merken waarmee we werken. We zijn trots op onze prachtige salonomgeving, ontspannende behandelingen en topstylisten. Niets houdt ons tegen om de beste kapper van Amsterdam te zijn! Kom en ervaar de expertise van onze topstylisten en geniet van de open sfeer. We behandelen je haar graag op een manier die het verdient!

1
LUXURY HAIR CARE

Wij gebruiken uitsluitend de meest exclusieve haarverbeteringsproducten van de meest exclusieve merken die zorgen voor gezond haar. Wij zijn er trots op een officiële Oolaboo brand ambassador salon te zijn.

2
TOPSTYLISTS ONLY

Ons team bestaat uitsluitend uit professionele topstylisten met een passie voor haar. Wij bieden unieke signature cuts & colors en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hair extensions. Verlaat onze salon altijd met prachtig gestyled haar!

3
RELAX AND ENJOY

Een bezoek aan HAARWERK AMSTERDAM is een echte beleving. Kom tijdens één van onze treatments heerlijk tot rust en geniet van het unieke luxueuze concept van onze salon.

Waar staan wij voor?

Bij HAARWERK AMSTERDAM staan wij voor een luxe salon beleving. Wij gaan voor natuurlijk ogende en zachte looks en vinden gezond haar heel erg belangrijk. Daarom gebruiken wij uitsluitend (h)eerlijke kwaliteitsproducten van de meest exclusieve merken op het gebied van haarverbetering. Verder zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van luxueuze designer hair extensions. Onze topstylisten hebben echt een passie voor haar en je kunt altijd bij ons terecht voor een signature cut & color. Wij gaan bovendien regelmatig naar trainingen om zo altijd vooruitstrevend in alle nieuwe haartrends te blijven. Kortom, bij ons ben je in goede handen. Kom lekker genieten van een fijne relaxte beleving in deze drukke wereld!

Special treatment: Wat ons zo speciaal maakt volgens vele klanten is onze overheerlijke 10 minuten durende wasmassage bij iedere behandeling!

HAARWERK AMSTERDAM, de essentie van schoonheid, van binnen en van buiten!

Beste kapper Amsterdam

HAARWERK AMSTERDAM is verkozen tot de beste kapper van Amsterdam! Wij zijn bovendien een officiële Oolaboo brand ambassador salon. We gebruiken uitsluitend de meest exclusieve merken die gericht zijn op haarverbetering. We zijn erg trots dat we sinds onze opening in oktober 2020 al zoveel positieve feedback hebben mogen ontvangen en we delen graag enkele van deze ervaringen met jullie op onze Homepage. Kijk voor meer reviews op Google of Treatwell en boek meteen een afspraak! We hopen je snel te zien te mogen verwelkomen in onze prachtige salon aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam.

HAARWERK AMSTERDAM is verkozen tot beste kapper van Amsterdam door Harper’s Bazaar en Vogue Nederland. Lees er alles over op ons blog!