De start van HAARWERK AMSTERDAM!

PERSBERICHT:

Op 21 oktober 2020 is het zover, de start van HAARWERK AMSTERDAM! Een nieuw begin in een prachtig pand in Amsterdam-West.

HAARWERK AMSTERDAM: Een uniek concept
Susanne Dijkema opent deze maand haar nieuwe salon: HAARWERK AMSTERDAM. Een uniek concept waarbij luxury hair care wordt gecombineerd met ultieme ontspanning. Er wordt uitsluitend gewerkt met (h)eerlijke kwaliteitsproducten en alles is erop gericht om u te verwennen. De producten die worden gebruikt, zijn veilig voor zowel huid als haar maar ook voor de natuur. Dit thema staat centraal en daaruit wordt de inspiratie voor dit concept gehaald. Wat niet veilig is voor onze mond, wordt ook niet op het huid en haar gebruikt. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen om de salon de juiste look en feel te geven. De gebruikte materialen voor de inrichting zijn met zorg samengesteld en de vele planten zorgen voor extra zuurstof en geven positieve vibes. Klanten van HAARWERK AMSTERDAM kunnen naast een heerlijke cappuccino of een glas champagne ook kiezen voor een kopje verse matcha thee. 

Een nieuwe start en een duidelijke visie

Na jarenlang dromen over een salon in Amsterdam is het dan eindelijk zo ver. Susanne heeft veel geleerd van het succes van Bohemain Hair in Haren en kan niet wachten om hier opnieuw met een getalenteerd team van topstylisten aan de slag te gaan.

Deze nieuwe Amsterdamse onderneemster heeft een duidelijke visie.

Susanne Dijkema: “We gaan ons volledig focussen op het verbeteren van het haar. Bij HAARWERK AMSTERDAM gaan we werken met een merk dat ik al jaren adem: OOLABOO. We zijn er dan ook trots op om te vertellen dat wij een officiële OOLABOO brand ambassador salon zijn. Natuurlijk delen we hun motto: Linking inner and outer beauty. We helpen je graag om het beste uit jezelf te halen zodat je de salon altijd stralend verlaat.”

HAARWERK AMSTERDAM vestigt zich in het voormalige pand van The Building AMS. Susanne wenst ze mega veel succes met de toekomstplannen voor hun vernieuwde zaak en kan niet wachten om op de Haarlemmerdijk te starten.

Complete beauty experience
Geniet bij HAARWERK AMSTERDAM van een moment van ontspanning tijdens een luxe wasmassage of treatment. Wordt perfect geknipt en gestyled door één van de specialisten. Het plaatsen van hairextensions is een van de expertises van HAARWERK AMSTERDAM. Uiteraard wordt in de salon ook een ruim OOLABOO assortiment aangeboden. Afspraken met een van de top hairstylisten kunnen alvast worden ingepland. Klik hier en maak alvast een afspraak met een van de top hairstylisten.

HAARWERK AMSTERDAM is per 21 oktober HAARWERK AMSTERDAM gevestigd aan de Haarlemmerdijk op nummer 156. In dit prachtige pand in Amsterdam-West kunt u overigens terecht voor een complete beauty experience. Op deze locatie is namelijk ook JustBrows gevestigd voor wenkbrauw- en wimperbehandelingen. En bij ShikkiShikki kun je terecht voor creative nail art. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit our webshop

Discover a wide selection of Oribe products at HAARWERK AMSTERDAM!

Shop Oribe

Book Now!

Book an appointment today and come treat yourself to the ultimate pampering at our luxurious hair salon.

Book Now!