HAARWERK AMSTERDAM: de eerste weken

Wat zijn we blij te mogen shinen in deze prachtige luxueuze salon! De eerste weken zijn heel goed verlopen. Het is echt een plezier om te werken met de natuurlijke en vegan haarproducten van het merk OOLABOO.

We hebben Jeroen Hertsenberg per 1 December als topstylist aan ons team mogen toevoegen.

Het team is ontzettend gemotiveerd en het teamverband groeit iedere dag. Er hangt een gezellige en professionele sfeer in de salon. Al heel wat klanten hebben van onze geweldige treatments kunnen genieten. Uiteraard kregen ze een ontspannende wasmassages bij iedere behandeling in één van onze heerlijke ligstoelen. Ook hebben we al ontzettend veel mensen voorzien van mooie extensions.

Verder zijn we enorm blij met de prachtige spiegel vóór in de zaak, gemaakt door Rob Pierik meubelmakerij in Maastricht.

De handgemaakte spiegel is in de vorm van de letter H van HAARWERK AMSTERDAM en is 3 meter 40 hoog en 4 millimeter dun! Dit creëert twee hele fijne werkplekken. Het was ontzettend spannend om deze spiegel te vervoeren vanuit Limburg en hij is vier keer gebroken omdat het met de hand gesneden moest worden. Gelukkig zitten we niet meer in de stress sinds de spiegel in onze zaak hangt. We zijn er ontzettend blij mee, bedankt Rob!

Bij HAARWERK AMSTERDAM hebben we ook DJ/producer Laura van Dam een aantal keer op zaterdag in onze salon gehad. Zij zorgde voor een heerlijke lounge vibe. We hebben hier ontzettend veel positieve reacties op gehad van onze klanten. Boek snel een afspraak en wie weet draait Laura binnekort wel terwijl je in de watten wordt gelegd door Susanne, Jeroen of Ramon.

Verder is de salon helemaal in gezellige sferen gebracht. Er staat een prachtige kerstboom van maarliefst 3 meter 60 hoog in onze zaak! Susanne en Ramon hebben een dag lang gewerkt aan het optuigen van de kerstboom die wel honderd meter lampjes bevat en is gevuld met prachtige zwart met gouden ballen.


We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en de fantastische feedback die we hebben mogen ontvangen!

HAARWERK AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit our webshop

Discover a wide selection of Oribe products at HAARWERK AMSTERDAM!

Shop Oribe

Book Now!

Book an appointment today and come treat yourself to the ultimate pampering at our luxurious hair salon.

Book Now!