WE WILL OPEN OUR DOORS AGAIN!

haarwerk amsterdam

✨ Yesssss! Wij mogen 3 maart weer open! Wat een geweldig nieuws. We kunnen het wel van de daken schreeuwen! We zijn ontzettend bij dat we jou snel weer in onze salon mogen ontvangen. Wij maken tijd voor iedereen, en er ligt een heerlijk cadeau voor je klaar! Het boekingssysteem staat inmiddels open en de afspraken stromen al binnen. Wees er dus snel bij!

BOOK NOW: www.haarwerkamsterdam.nl

Het COVID-19 protocol bij HAARWERK AMSTERDAM

We gaan volgens een extra strikt protocol aan het werk. Vóór de behandeling zal er een kort gesprek plaatsvinden met een aantal vragen. Er is ontsmettingsmiddel voor de handen en een hand crème om uw handen er na weer te verzorgen.

Tijdens iedere behandeling is het mondkapje verplicht. HAARWERK AMSTERDAM stelt mondkapjes beschikbaar voor degene die het vergeten is. Ook alle stylisten dragen de gehele behandeling een mondkapje. De behandelplaats word tussentijds ontsmet en de ruimte tussen klanten zal 1,5 meter zijn. We maken ons er hard voor dat de strikte regels worden na geleefd zodat we veilig kunnen werken én open kunnen blijven.

Een nieuwe start voor onze salon

Het waren ontzettend zware weken. Nadat onze salon slechts 7 weken geopend was, moesten wij onze deuren voor 9 weken sluiten, zonder steun vanuit de overheid. We kunnen dus ook niet wachten om weer lekker aan de slag te gaan en een nieuwe start te maken! Uiteraard hebben we niet stil gezeten de afgelopen tijd. We zijn druk geweest met het leggen van contacten om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en daar kijken we erg naar uit. We willen graag ons medeleven betuigen aan alle ondernemers die hun duren nog niet mogen openen en we hopen dat ook jullie snel weer aan de slag kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit our webshop

Discover a wide selection of Oribe products at HAARWERK AMSTERDAM!

Shop Oribe

Book Now!

Book an appointment today and come treat yourself to the ultimate pampering at our luxurious hair salon.

Book Now!